Nog te veel mooie foto's en dus maar een extra pagina gemaakt. De springbokjes blijven toch stiekem mijn favoriet. Maar ook onderstaande kudu's en de Botswana of zwarte Trap mogen er zijn. Van die laatste volgt er nog een fotoshoot in de dagen die volgen.

Een stoeipartij tussen een paar zebra's mag ook niet ontbreken. Wat een energie .....

Bij een volgende waterhole zaten een aantal blauwe reigers, maar er stond ook een Mariboe, een nijlgans en Oorgier.

En dat alles onder het toezicht van een zuidelijke vale zingende havik. Deze komt elke dag weer in beeld en hij had me gevraagd om hem zoveel mogelijk op de site te zetten. Wie ben ik om dat te weigeren.

En alsof het vandaag nog niet genoeg was zagen we verscholen in de bosjes een aantal vleermuisoor vosjes. Ze lieten zich niet verder zien en slopen uiteindelijk door het struikgewas weg.

 

 

En als uitsmijter van onze rit een tweetal jonge leeuwen die op jacht waren. We hebben dat een hele tijd zitten volgen. Ze hadden een prooi op het oog ver aan de horizon en liepen daar op katachtige wijze naar toe. Steeds even stoppend om te kijken of ze al gezien waren. Ze toonden absoluut geen belangstelling voor ons.

Wat een prachtige krachtige loop.

Aangekomen op het kamp hebben wederom heerlijk gedoucht en gegeten. 

En zoals elke avond alle foto's van de kaartjes op het notebook kopiëren en een backup op de externe harddisk zetten.

Maar niet voordat we de zonsondergang gefotografeerd hadden en naar de waterhole van het kamp gelopen waren. Dit konden we goed benaderen en het was spaarzaam met wat lampen verlicht.

En terwijl we stil stonden te genieten kwam daar een neushoorn drinken. Onze tweede van de dag. De kers op de taart.