Een pilotreis voor pgfreizen: Namibië 2 verkenning van het zuiden en vooral aandacht voor de woestijnen.
Met Peter Grobben, Manon de Bot en Jolanda Leyman Getrouw. En dat met een Hi-Lux Toyota 4x4 met een dubbele tent op het dak.

Na alle voorbereidingen op 3 juni vertrokken. Eerst met de trein naar Utrecht alwaar we met de hoge snelheidstrein ICE in 1 ruk door naar de luchthaven van Frankfurt zouden gaan. 'Neem vaker de trein' zeggen ze. 
Met een uur vertraging toch nog op tijd op het vliegveld aangekomen. De ICE had een grote omweg moeten maken vanwege werkzaamheden aan het spoor in Duitsland. We kwamen zelfs door Helmond heen, maar stopte niet anders had ik beter hier kunnen instappen.

 

Ook is deze reis uitgebreid te volgen op Polarsteps van beide dames:

Botjesfotookes

of van Jolanda Leyman Getrouw

De ICE maakte zo'n omweg dat zelfs de navigatie over een normale weg ging ipv over rails

Maar vliegveld Frankfurt was voor mij een kippetje:

We zijn erdoor de koffer is weg en door de douane, Ger met zijn looks liep overal zonder problemen doorheen, de lieftallige dames uit zijn mini harem waren de klos, alles uit de tassen ook de cameratas leeghalen, explosieven check in de tassen en een grondige betasting incl schoenen uit en een vluchtige voetmassage als gevolg…
MAAR we zitten kleine 2u voor vertrek klaar bij de Gate, wat een ervaring weer deze heenreis 😵‍💫

Met een shutle naar Asco Car Hire naar onze auto. Peter was al daar omdat hij net een andere groep avonturiers op  het vliegveld had afgezet van de reis Namibië 1. Hij had alles al geregeld en we konden zo vertrekken naar onze eerste locatie: Goanikontes Oasis